קובה סלק מעדן אמיתי
למילוי:
חצי קילו בשר טחון עדיף טרי
2 בצלים בנונים קצוצים דק
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית פפריקה חריפה או מתוקה
חצי כפית מרק עוף
חצי קילו סולת
כפית מלח (לבצק הסולת)
כוס וחצי מים (לבצק הסולת)
לטגן את הבשר עם התבלינים
ולמלא את הקובה להשאיר בצד אם יוצא הרבה ניתן להקפיא
לרוטב:
1 בצל קצוץ גדול
5-6 סלקים
כף שמן
3 כפות סוכר
כף מרק עוף
כפית פלפל שחור
2 לימונים
כף מלח
לטגן בצל עד לשקיפות להכניס בפנים את רצועות הסלק להוסיף את הסוכר ולקרמל תמיד לערבב
להוסיף חצי סיר מים עם התבלינים והלימון
שהסלק כמעט מבושל להכניס את הקובות לבשל על אש בינונית עוד 20-30 דקות ובתאבון
ניתן להוסיף לימון ומלח לפי הטעם
Comments