top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

קובה פטטה בסטיל - נועם זיגדון

קובה פטטה בסטיל - נועם זיגדון


בסטיל , קובה פטטה , בנטז' פסטלים

איך שלא תקראו לזה כל כך טעים ושווה מאמץ !

קציצות בשר עם תפוחי אדמה בסטיל / בונטז'


מצרכים:

2 קילו תפוח אדמה אדום מבושל עם הקליפה

1 ק" ג בשר טחון

2 בצלים קצוצים

פטרוזיליה קצוצה

5 ביצים קשות

1 כפית קינמון

פלפל שחור

מלח


לציפוי:

4 ביצים + 1/2 כף פפריקה

קמח

מקלפים את תפוחי ומרסקים ומועכים לפירה


מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הבשר הטחון הפטרוזיליה והקינמון מוסיפים את המלח והפלפל שחור ומערבבים היטב ומבשלים כעשר דקות


מניחים לבשר להתקרר מעט

חותכים את הביצה לרבעים

טובלים יד במעט שמן

לוקחים חופן מהפירה תפוחי אדמה משטחים

שמים במרכז כף מתערובת הבשר ורבע ביצה וסוגרים

טובלים את הקציצות תפוחי אדמה בקמח ומעצבים את הקציצה.


טובלים את הקציצה בביצים ומטגנים עד להשחמה משני צדדים


באהבה נועם זיגדון


*******


מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page