top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

קובה קטוגני במרק עשיר - במטבח עם דיתוש


קובה קטוגני במרק עשיר - במטבח עם דיתוש


למעטפת הקובה:

300 גר' עוף טחון

1וחצי כוס קמח שקדים

1 ביצה L

מלח, פלפל


למילוי:

כ-300 גר' בקר טחון עם מעט שומן לייה

מעט סלרי קצוץ דק

בצל קטן קצוץ דק

מלח, פלפל, בהרט

מעט שמן זית


למרק:

בצל גדול חתוך לפלחים

3 גבעולי סלרי עם העלים

8 שיני שום פרוסות

חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות

1 זוקיני חתוך לקוביות

1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים

מלח, פלפל

תבלין ברביקיו מעושן או פפריקה מעושנת

פפריקה מתוקה

חוויאג' למרק

3 כפות רסק עגבניות טבעי ללא סוכר

כורכום


הכנה:

לערבב את חומרי המעטפת עד להתגבשות ולעשות כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג.

להכנת המילוי יש לטגן בשמן זית את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הבשר ולערבב את לשינוי צבע. לתבל ולהוסיף סלרי.


לצנן מעט.

ליצור גומה בכדורי המעטפת ולהכניס מהמילוי לסגור ולפחוס מעט לצורת פיתה שמנמנה.


למרק:

לטגן בשומן בקר או שמן זית את הבצל עד לשקיפות.

להוסיף את שאר החומרים, להוסיף מים, לערבב ולבשל כעשרים דקות.

כשהמרק רותח או חם מאוד, להכניס בזהירות את הקובות ולבשל עוד רבע שעה על אש בינונית.


בתאבון ♡ דיתוש


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇







פוסטים אחרונים

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page