top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

קובנה - ליטל אשואל



1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף גדושה סוכר

1 כף מלח

3.5-4 כוסות מים


ללוש היטב את כל החומרים, הבצק צריך לצאת מעט דביק

להתפיח שעה, להוריד נפח ולהתפיח עוד שעה.


לשמן בחמאה או מרגרינה תבנית ג'חנון.


לחלק את הבצק לחמש, לפתוח לעלה כל אחד מחלקי הבצק למרוח בחמאה מומסת ולגלגל, לחצות לשניים.

לסדר בתבנית לכסות ולהתפיח עד 3/4 גובה סיר.

לבשל על תחתית ייעודית (תחתית אותה מניחים על הלהבה ועליה את סיר הקובנה) 20 דקות מכל צד. ולהכניס לתנור ללילה על 100 מעלות.









157 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page