קובנה תימני בטעם של בית - ליטל אשואל
מצרכים:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף גדושה סוכר
1 כף מלח
3.5-4 כוסות מים
אופן ההכנה:
ללוש היטב את כל החומרים, הבצק צריך לצאת מעט דביק
להתפיח שעה, להוריד נפח ולהתפיח עוד שעה.
לשמן בחמאה או מרגרינה תבנית ג'חנון.
לחלק את הבצק לחמש, לפתוח לעלה כל אחד מחלקי הבצק למרוח בחמאה מומסת ולגלגל, לחצות לשניים.
לסדר בתבנית לכסות ולהתפיח עד 3/4 גובה סיר.
לבשל על תחתית ייעודית (תחתית אותה מניחים על הלהבה ועליה את סיר הקובנה) 20 דקות מכל צד. ולהכניס לתנור ללילה על 100 מעלות.
בתאבון
ליטל אשואל
**********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments