top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

קובניות אישיות מטריפות - ליטל אשואל


קובניות אישיות מטריפות


מתכון: 4 כוסות קמח לבן מנופה 1 כף גדושה שמרים יבשים 1 כף סוכר 1 כף מלח 1 כפית סילאן 1/4 כוס שמן 2-3 כוסות מים חמימים


אופן ההכנה: ~ אני אוהבת להכין את הבצק בידיים וללוש טוב טוב. ~ בקערה רחבה שמים קמח שמרים וסוכר ומערבבים עם כף. מוסיפים את המלח ומערבבים עם כף. מוסיפים את יתר החומרים ולשים טוב טוב כחמש דקות עד לקבלת בצק חלק מאד ומעט דביק. אם קשה לעבוד איתו אפשר להרטיב את הידיים מעט.

~ משמנים קערת נוספת בשמן זית ומעבירים אליה את הבצק. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה. מורידים אוויר מכסים ומתפיחים שוב כשעה,מורידים אוויר ומתפיחים שוב כשעה.


סה"כ 3 התפחות 3 שעות!!!

בכל התפחה הבצק יעשה יפה יותר, חלק יותר, ואוורירי יותר.

~ מחלקים את הבצק ל 10 כדורים שווים.

~ משמנים היטב עם חמאה תבניות מאפינס אישיות גבוהות ומניחים כדור בכל תבנית. מברישים בחמאה מפזרים שומשום וקצח.


~ אופים ב180 מעלות על תכנית טורבו למשך 20-25 דקות.









46 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page