קוגל ירושלמי מסורתי חגיגי לראש השנה,לבשל 800 ג"ר אטריות ביצים (2 חבילות)לסנן להכניס לקערה, להוסיף כוס ורבע סוכר 3 כפיות פלפל שחור גרוס כוס חמוציות כוס וחצי מישמש יבש חתוך לקוביות קטנות 2 כוסות אגוזי פקאן שבורים גס לערבב, להכניס למחבת כוס ורבע סוכר וכוס שמן לחמם עד שנוצר קרמל (עד קבלת צבע של תמר)(זהירות מכוויות )להוסיף בזהירות לקערה לערבב להוסיף 6 ביצים לערבב להכניס לסיר ג'חנון גדול עם נייר אפייה להוסיף את התערובת לתנור חם על 190 מעלות טורבו לשעה ואז 90 מעלות ללא טורבו ללילה לתנור ובתאבון (הריח שיגע גם את השכנים יוצא מעדן)(גודל הסיר קוטר 25 גובה 10)המתכון מבית סבתא ואימא ז"ל
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments