top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאצל ברכה במטבח

קונכיות במילוי בשר ברוטב - אצל ברכה במטבח


מצרכים: חציל ,בצל, פטרוזיליה וגמבה, .

תיבול. לפי טעמכם.

לבשר בשר טחון בקר , בצל קצוץ או מגורד , גזר מגורד שיני שום כתשתי. פטרוזיליה קצוצה .כף חרדל. מעט מיץ לימון .מלח ,פלפל כמון פפריקה מתוקה חריפה .ביצה פירורי לחם לערבב היטב להניח במקרר. בינתיים בסיר גדול עם מלח להרתיח מים ,שהמים רתחו להוסיף את הקונכיות ל10 דקות, לסנן מ המים להניח בצד לקרור.

למלא כל קונכיה בבשר בכמות נדיבה , כי הבשר נוטה להתכווץ בבישול ברוטב.


בסיר רחב לטגן, בצל, גמבה, חציל , את הירקות לחתוך לקוביות , לטגן עד לרכות החציל , להוסיף מלח, פלפל, פפריקה, מרק עוף ,כל תיבול שאוהבים, רסק עגבניות קופסא קטנה, להוסיף מיים עד כיסוי, לערבב לטעום ולתקן טעמים אים צריך. להניח את הכונכיות ברוטב רתיחה אחת, להנמיך לאש בנןנית, לנענע את הסיר בעדינות , להרטיב את הבשר והכונכיות בעזרת כף. לפזר פטרוזיליה. מעל









1,616 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page