1 חבילה בצק עלים מרודד
לסלט טונה:
• 2 בצלים גדולים קצוצים • 3 קופסאות טונה • שמן של הטונה • 2 כפות רסק • פלפל חריף • 6 שיני שום • פלפל שחור • מלח • 1 כוס מים
לטגן את הבצל עם השמן של הטונה, להשחים את הרסק עם המים, להוסיף את התבלינים והטונה ולבשל כ- 20 דקות
לצפיה באופן ההכנה של הסלט כנסו לקישור:
לחלק את הבצק לריבועים במרכז ללחוץ עם כוס ליצירת שקע לחורר את השקע במזלג להבריש בחלמון לפזר שומשום למלא את השקע בסלט להכניס לתנור שחומם מראש על 180°-200° כ-20 דקות
לצפיה בסירטון בערוץ היוטיוב כנסו לקישור
באהבה נועם זיגדון
Comentarios