top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

קוסקוס אדום וקוסקוס במרק צהוב - אריאלה גולדמן

עודכן: 31 בדצמ׳ 2022


2 מתכונים: לקוסקוס אדום וקוסקוס במרק צהוב והכנת הסולת בדרך המסורתית


קוסקוס במרק צהוב - אריאלה גולדמן


למרק : ~ נתחי עוף טרי / או נתחי בקר עם עצם או בלי שבושלו לפני ~ חופן נדיב חומוס סנפרוסט ~ ירקות שאוהבים : גזר,תפוחי אדמה,קישוא ,קולורבי,סלרי עלים וגבעולים, כרוב,דלעת,כרישה

~ בסיר קוסקוס מחממים 6 כפות שמן עם כפית כורכום ומטגנים עד הזהבה עדינה את נתחי העוף וגרגירי החומוס . ▪︎ את הירקות חותכים גס ומכניסים לסיר ,מתבלים בכף מלח / או אבקת מרק עוף ,כפית פלפל שחור גרוס ומטגנים קלות. ▪︎ מפזרים מעל חופן עלי סלרי חתוכים גס ומוסיפים מים עד לגובה התבשיל. מביאים לרתיחה,מנמיכים להבה ומבשלים כשעה


לסולת : קילו סולת כף שטוחה מלח כוס שמן 3 כוסות מים

~ בקערה לערבב סולת ומלח להוסיף בהדרגה 1 כוס מים ובתנועות סיבוביות לערבב ~ להוסיף את השמן בהדרגה ולהמשיך לערבב ~ להעביר למסננת קוסקוס ,לערבב ולסנן לתוך סיר מחורר את הסיר להניח מעל סיר הירקות והעוף שמתבשל לו על הכיריים ולכסות במכסה. לאדות שעה. ︎~ להעביר את הסולת לקערה,להוסיף 2 כוסות מים ,לכסות ולהניח בצד לחצי שעה ︎ להחזיר לסיר המחורר ולאדות חצי שעה נוספת. ︎להעביר למסננת ולסנן לכלי הגשה ︎ ~ להגיש חם בצלחת קוסקוס ומעל ירקות,חומוס ועוף


מרק קוסקוס אדום

המרק: ~ בסיר קוסקוס מחממים על להבה בינונית רבע כוס שמן,מטגנים כף פפריקה מתוקה עד שהיא מפיצה ריח.מוסיפים 4 יח כרעיים עוף טרי ומטגנים עד הזהבה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד ~ מוסיפים לסיר ומטגנים :2 כוסות חומוס סנפרוסט ,עגבניה גדולה ועסיסית חתוכה לקוביות קטנות, 2 כפות רסק עגבניות,2 שיני שום חצויות ~ מוסיפים ירקות חתוכים גס ( בצל,גזר,דלעת,קישואים,גבעול סלרי עם העלים תפוחי אדמה) ומחזירים פנימה את נתחי העוף ~ מוסיפים מים עד כיסוי וכף מלח ומבשלים כשעה .


הכנת הסולת בדרך מסורתית : קילו סולת כף שטוחה מלח כוס שמן 3 כוסות מים

︎ ~ בקערה לערבב סולת ומלח להוסיף בהדרגה 1 כוס מים ובתנועות סיבוביות לערבב ~ להוסיף את השמן בהדרגה ולהמשיך לערבב ~ להעביר למסננת קוסקוס ,לערבב ולסנן לתוך סיר מחורר את הסיר להניח מעל סיר הירקות והעוף שמתבשל לו על הכיריים ולכסות במכסה. לאדות שעה. ︎~ להעביר את הסולת לקערה,להוסיף 2 כוסות מים ,לכסות ולהניח בצד לחצי שעה ︎ להחזיר לסיר המחורר ולאדות חצי שעה נוספת. ︎להעביר למסננת ולסנן לכלי הגשה ︎ ~ להגיש חם בצלחת קוסקוס ומעל ירקות, חומוס ועוף


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר המושלם להכנת קוסקוס טעים וביתי👇🏼











580 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page