top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

קוקולידה שוקולד ציפס - עטרה ז׳ורנו

קוקולידה שוקולד ציפס - עטרה ז׳ורנו


*מרכיבים לעוגיות:*

100 גרם מרגרינה.

1 אבקת אפיה.

1 סוכר וניל.

1/2 כוס סוכר.

2.5 כוסות קמח.

1/2 כוס שמן.

1 ביצה.

150 גרם שוקולד צ’יפס.


*אופן ההכנה:*

1. יש לשים בקערת המיקסר את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד ציפס.

2. בעזרת וו גיטרה יש לערבב את הבצק כ-3 דקות עד לקבלת בצק נעים.

3. יש להוסיף את השוקולד הצ’יפס ולערבב לעוד כ-30 שניות.

4. בעזרת כף גלידה יש לקחת מעט מהבצק וליצור כדורים בגודל הרצוי.

(אפשרי לעשות גם בידים)

5. יש לפזר לקישוט מעל העוגיה שוקולד ציפס בכל טעם שאוהבים.

6. יש לאפות על חום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.


*מרכיבים לגלידה:*

250 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה.

500 גרם גבינה לבנה 9%

3 כפות גדושות פודינג וניל.

*לאופן ההכנה:*

1. יש להקציף את השמנת יחד עם הפודינג לבלילה חלקה ונעימה.

2. יש להוסיף את הגבינה לקרם ולערבב בתנועות קיפול.

3. יש להעביר את הקרם לתבנית בגודל בנוני ולהקפיא כשעתיים.

4. יש לקרוץ עגולים מהגלידה בגודל של העוגיה.

5. יש לחבר עיגול של גלידה ל-2 עוגיות שוקולד ציפס משני הצדדים.

6. יש לשמור את הקוקולידה בקופסא אטומה במקפיא.









7 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page