קינוח חלומי סלסלות קדאיף עם קצפת ופירות אין טעים מזה - כרמית דהאן
לסלסלות קדאיף: כחצי חבילה עד חבילה של שערות קדאיף(תלוי במספר הסועדים) 50 גרם מחמאה מומסת או ספריי שמן בטעם חמאה 3 כפות סוכר
מפרידים את האיטריות עם הידיים מתיזים ספריי שמן או לחילופין יוצקים מחמאה מומסת מוסיפים את הסוכר מערבבים ומסדרים את הקדאיף בתבניות שקעים אישיות
אופים בחום של180 מעלות כרבע שעה עד עשרים דקות שהאטריות משחימות מצננים ושולפים בזהירות מהתבניות
לקצפת: מיכל שמנת צמחית 3/4 כוס קרם קוקוס חצי שקית אינסטנט פודינג וניל מעבדים לקצפת יציבה
מסדרים את סלסלות הקאדיף על כלי הגשה מזלפים קצפת ומסדרים פירות טריים
********
המלצת האתר:
איפה קונים קדאיף ?