מצרכים: *500 שמנת מתוקה *200 גרם שוקולד חלב *ממרח פסק זמן *כף וחצי ג'לטין *כוסות קינוח.
הכנת הג'לטין : בכוס להכניס *6 גרם גלטין *3 כפות מים. לערבב להכניס למקרר ל10 דקות.
בנתיים להכין את המוס.
בקערה נמיס: * 200 גרם שוקולד חלב *100 מ"ל שמנת מתוקה נערבב יחד.
אופן ההכנה: בקערת המיקסר נשפוך
*400 מ"ל שמנת מתוקה ונקציף על למרקם של יוגורט חלק. לאחר מכן *נוסיף את השוקולד שהמסנו. *נמיס במיקרוגל 4 שניות את הג'לטין ונכניס גם אותו למוס ונערבב. *נוסיף 2 וחצי כפות של ממרח פסק זמן. נערבב הכל יחד ונזלף לתוך הכוס. להכניס למקפיא לשעה. להגיש קפוא. בהצלחה Merav
コメント