טירמיסו קינוחי כוסות מפנקים בכלום עבודה - אריאלה גולדמן
▪︎ כוס מידה אוניברסלית
▪︎ כמות : 4 מנות
200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38%
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר לבן
1 חבילה בישקוטי
1 ורבע כוסות מים
1 מנה אספרסו
3 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
- טובלים את הבישקוטי באספרסו המעורבב עם המים ומרפדים את התחתית של כל כוס קינוח בשברי בישקוטי ספוגים
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו.
חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
- מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר
*********
Comments