קינוח טעים טעים וקל להכנה
300 גרם שוקולד מריר כוס קרם קוקוס חצי כוס פירורי עוגיות לוטוס חופן אגוזי מלך קצוצים דק
6-8 עליי פילו מעט שמן או ספריי שמן
אגוזי מלך טחונים דק
שוברים את השוקולד לקוביות מניחים בסיר מוסיפים את הקרם קוקוס מבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל השוקולד נמס ומקבלים רוטב שוקולד חלק מוסיפים לשוקולד את פירורי הלוטוס והאגוזים מערבבים ומצננים
לוקחים עליי פילו בודד מקפלים לחצי מברישים או מרססים מעט שמן מקפלים שוב את העלה לחצי ושוב משמנים מעט יוצקים מהמלית שוקולד פס לאורך העלה ומגלגלים לסיגר מעברים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה משמנים את הסיגר ומפזרים אגוזי מלך
אופים את הסיגרים בחום של 200 מעלות עד להזהבה
לרוטב ממיסים 100 גרם שוקולד עם מעט קרם קוקוס
מגישים את הסיגרים עם רוטב שוקולד חם
Comentários