top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

קינוח שוקולד ופיצוחים כשר לפסח - ליטל אשואל

קינוח שוקולד ופיצוחים כשר לפסח - ליטל אשואל


מתכון:

200 גרם חמאה

חצי כוס דבש

3 כפות גדושות קקאו

3 כפות גדושות נוטלה

100 גרם אגוזי מלך

100 גרם קשיו

50 גרם פיסטוק קלוף


לשכבה שניה:

1 חפיסה שוקולד מריר

2 כפות נוטלה


לגנאש:

1 מיכל שמנת מתוקה

250 גרם שוקולד מריר


אופן ההכנה:


בסיר מביאים לרתיחה חמאה ודבש, מוסיפים קקאו ונוטלה ומערבבים. מוסיפים אגוזים ומערבבים היטב כך שהתערובת תעטוף את כולם. משטחים בתבנית אלומיניום מרובעת ומעבירים למקפיא לכחצי שעה.


לשכבה השניה:

במיקרו ממיסים את השוקולד המריר מוסיפים נוטלה ומערבבים. מוציאים את תערובת האגוזים ומורחים את השכבה השניה עליה.

מחזירים למקפיא לכחצי שעה.


לגנאש:

בקערה שוברים שוקולד מריר. בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לגנאש. מצננים מעט.

מוציאים מן המקפיא ויוצקים את הגנאש. מעבירים למקפיא לכ45 דקות.


לחיתוך:

טובלים סכין במים רותחים מנגבים ופורסים לקוביות בגודל שאוהבים


מאחסנים במקרר וכל פעם חוטפים אחד

***********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽


פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page