קינוח שמנת פירורים לפסח - מירב מלכה
המצרכים:
לפירורים:
כוס וחצי קמח תפוחי אדמה
5 כפות סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
רבע כוס אגוזים טחונים
1 אבקת אפיה
1 ביצהL
כוס שמן
לאפות רבע שעה על 180 מעלות
לשמנת:להקציף:
250 מל' שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
להוסיף:
125 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת של פעם
1 סוכר וניל.
אופן ההרכבה:
לפורר את הפירורים בתחתית הכוסלהוסיף את המילוי ומעל שוב לפורר את הבצקלהכניס להקפאה של שעה לפחות
בהצלחה
Merav🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments