קינוחי כוסות מוס שוקולד לבן, גבינה ותותים - מירב מלכה
להמיס:
100גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת מתוקה
להקציף:
350 גרם שמנת מתוקה
להוסיף את השוקולד המומס ועוד
1 גבינת מסקרפונה
לערבב הכל יחד.
להרכבה:
לרסק שרוול בסקוויט בטעם פטל
להניח בתחתית הכוס.
לחצות את הכמות של המוס ל-2 חצאים.
חצי 1 לזלף מעל הביסקוויט ולהכניס למקפיא.
את החצי השני להשאיר בצד לשכבת התות.
לשכבת תות:
לטחון 20 תותים עם 30 גרם שמנת מתוקה ולערבב עם חצי מהמוס שהשארנו בצד.
לקישוט מעל -תות.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments