top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

קיפוד תפו"א ליום העצמאות ולג בעומר לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק

קיפוד תפו"א ליום העצמאות ולג בעומר לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק,לקלף תפו"א בינוניים גדולים לחתוך בזוית 90 מעלות עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור קוביות) (את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף)להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר אבקת מרק פרווה ומעט פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה להגיש עם הרוטב,תערובת 2 כפות מיונז כפית חרדל וכף צ'ילי מתוק ובתאבון.(תולשים קובייה קובייה וטובלים ברוטב יוצא מעדן

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


14 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page