קיפוד תפו"א לתלישה בתנור בניחוח בצלים עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק:
לקלף תפו"א בינוניים גדולים,
לחתוך בזוית 90 מעלות עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור קוביות),
(את החיתוך ליצור בין שני מקלות סיניים על קרש חיתוך והסכין פוגע במקלות והחיתוך לא עד הסוף),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח שמן זית לפזר מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד ריכוך והשחמה יפה,
להגיש עם הרוטב(תערובת 2 כפות מיונז כפית חרדל וכף צ'ילי מתוק) ובתאבון.
(תולשים קובייה קובייה וטובלים ברוטב יוצא מעדן)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comentários