קיפודי קדאיף וקרם גבינה - מירב מלכה
1 חבילת שערות קדאיף
200 גרם חמאה
100 גרם א.סוכר
אופן ההכנה:
להמיס את החמאה יחד עם הא.סוכר
להכניס פנימה שערות קדאיף (כמה שנכנס
יש לשים לב שהכל מצופה בחמאה)
לסדר על תבנית עיגולים (ניתן לאפות במאפינס העיגולים יוצאים יותר מדוייקים) ולהכניס לאפיה של 10 דקות על 180°.
לקרם:
להקציף-
*250 מל שמנת מתוקה
*חצי כוס חלב
*4 כפות פודינג וניל
להוסיף לאחר ההקצפה-
*גבינת שמנת נפוליון
*2 סוכר וניל
לערבב ולזלף.
בהצלחה
Merav🍰
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments