top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

קיצ'רי -אורז עם חמאה ועדשים כתומות - נועם זיגדון

קיצ'רי -אורז עם חמאה ועדשים כתומות


מהמטבח העיראקי


100 גרם חמאה

2 כפות רסק

6 -8 שיני שום כתוש

3/4 כף מלח

1 כוס עדשים כתומים

2 כוסות אורז

1 כף כמון

4.5 כוסות מים


להמיס את החמאה להוסיף את הרסק והשום לבשל כ- 5 דקות

להוסיף את הכמון המלח והמים

להביא לרתיחה

לברור את האורז והעדשים לשטוף טוב טוב להכניס לסיר לבשל על אש גבוהה עד שהמים מגיעם לגובה האורז להעביר ללהבה נמוכה לכסות את הסיר ולבשל על להבה בנונית אש נמוכה כ-20 דקות.


מומלץ לאכול עם שמנת לבן או גבינה


באהבה נועם זיגדון















351 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page