קיש בטטה טעים ופרווה - מירב מלכה
לבסיס
2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה
1ביצה
כפית מלח
2כפות מים קרים
לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.
לאפות 10 דקות על 180°
למילוי: 2 בטטות לשלוק כמה דקות. לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.
הבלילה: 2 בצלים קצוצים 2 כפות קמח מעט מלח פלפל שחור מרק עוף 2 כוסות מים כף שום כתום 2 ביצים
אופן ההכנה : לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים לקרר ואז להוסיף את הביצים ואת התבלינים לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.
בהצלחה
Comments