top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

קיש בטטה טעים ופרווה - מירב מלכה



קיש בטטה טעים ופרווה - מירב מלכה


לבסיס

2 כוסות קמח

150 גרם מחמאה

1ביצה

כפית מלח

2כפות מים קרים

לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.

לאפות 10 דקות על 180°


למילוי: 2 בטטות לשלוק כמה דקות. לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.


הבלילה: 2 בצלים קצוצים 2 כפות קמח מעט מלח פלפל שחור מרק עוף 2 כוסות מים כף שום כתום 2 ביצים


אופן ההכנה : לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים לקרר ואז להוסיף את הביצים ואת התבלינים לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.

בהצלחה









17 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page