top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

קיש בטטה - מירב מלכה

קיש בטטה - מירב מלכה


לבסיס:

2 כוסות קמח

150 גרם מחמאה

1ביצה

כפית מלח

2כפות מים קרים

לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.


לאפות 10 דקות על 180°


למילוי:

2 בטטות לשלוק כמה דקות.

לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.


הבלילה:

2 בצלים קצוצים

2 כפות קמח

מעט מלח

פלפל שחור

מרק עוף

2 כוסות מים

כף שום כתוש

2 ביצים


אופן ההכנה :

לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים

לקרר ואז להוסיף את הביצים

ואת התבלינים


לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.


בהצלחה

Merav🍰


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page