top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

קיש ברוקולי וגבינות - נועם זיגדון


קיש ברוקולי וגבינות


*לבצק*


1-1/2 כוסות קמח לבן

100 גרם חמאה רכה

2 כפות חומץ 5%

1 חלמון L

1/2 כפית מלח

1/2כפית אבקת שום

3 כפות מים


*למלית*


1 שקית ברוקולי קפואה

50 גרם חמאה

2 כפות שמן

2 בצלים קצוצים דק

1 שן שום כתושה

1 מיכל שמנת מתוקה 38%

1/2 גביע שמנת חמוצה

2 ביצים L

2 כפות גדושות קמח לבן

200 גרם גבינת קשקבל

או גבינה צהובה מגוררת אחרת

1/2 כפית מלח

פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט


ללוש את מרכיבי הבצק לבצק אחיד להכניס למקרר לרבע שעה

לשטח בתבנית

לבשל את הברוקולי 3 דקות בסיר עם מים רותחים ולסנן

להזהיב את הבצל עם החמאה והשמן להוסיף את הברוקלי ולבשל 3 דקות נוספות לסדר מעל הבצק

לערבב את השמנת לבישול החמוצה הצהובה להוסיף ביצים השום והקמח לתבל

לשפוך מעל הברוקולי

לאפות ב-180° כ-40 דקות


קרדיט למתכון לאתר פודי


בהצלחה נועם זיגדון
















16 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page