top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אתי זוהר

קיש ברוקולי עם קישואים ושמנת - אתי זוהר


קיש ברוקולי עם קישואים ושמנת - אתי זוהר

המצרכים לקיש ברוקולי עם קישואים ושמנת:

לבסיס:

  • בצק עלים

למילוי:

  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוך

  • 2 קישואים חתוכים לקוביות

  • 1 שמנת מתוקה

  • 1/2 מיכל שמנת לבישול

  • מעט פלפל לבן.

  • מעט אגוז מוסקט

  • 1 כפית אבקת פטריות

  • 2 כפות מלאות קמח

  • 3 בצים

  • 100 גרם פתיתי פרמזן או גבינה צהובה מגורדת

  • 12 פרחי ברוקולי חתוכים, שלוקים ומסוננים ממים

אופן ההכנה לקיש ברוקולי עם קישואים ושמנת:

  1. לוקחים את בצק העלים, מרדדים אותו ומרפדים איתו את תבנית הפאי.

  2. חותכים קצוות ומחוררים במזלג

  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ15 דקות עד להזהבה קלה.

הכנת המילוי:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל הירוק והקישואים.

  2. מורידים מהגז ומצננים היטב.

  3. מעבירים את הבצל והקישואים לקערה גדולה ומוסיפים להם את השמנת המתוקה, חצי מיכל שמנת לבישול ומתבלים במעט פלפל לבן, מעט אגוז מוסקט, כפית אבקת פטריות

  4. מוסיפים גם קמח וביצים ומערבבים היטב

  5. מוסיפים את פתיתי הפרמזן או גבינה צהובה מגורדת ומערבבים היטב את כל המרכיבים

  6. יוצקים את כל הבלילה לתבנית עם הבצק העלים שאפינו ומסדרים מעל הבלילה את פרחי הברוקולי ששלקנו.

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון







977 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page