קיש/פשטידת פטריות - דקלה אלהרר
לבצק:
1 וחצי כוס קמח רגיל
2 חלמונים (צהוב)
70-100 גרם חמאה מומסת
רבע כוס חלב
למילוי:
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 גבינת סקי 5℅ 250 גרם
1 ביצה
2 חלבונים שהשארנו בצד קודם
סלסלת פטריות
אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד.
לוקחים את הבצק ובאמצעות האצבעות מורחים את הבצק לכל אורך תבנית הקיש.
שמה שכבה ראשונה של גבינה צהובה מגורדת ( בערך 50-60 גרם)
לוקחים קערה קטנה שמים בתוכה את החלבונים שנשארו,ביצה אחת וגבינת סקי. מערבבים טוב טוב ושמים כששכבה שניה, מעליה שמים את כל הגבינה שנותרה, ומפזרים את פרוסות פטריות.
180 מעלות טורבו,35 דק או לחלופין 180 עליון תחתון 50-60 דק
Comments