קישואים במילוי בשר ואורז - אמונה בוארון
המצרכים:
10 קישואים עגולים רצוי קטנים
1/2 קילו בשר טחון
1 כוס אורז
1/2כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
2 כוסות מים חמים
1/4 כוס שמן
1 כפית פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/2 כפית מלח לימון או 2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף סוכר
תבלינים אפשר לשנות לפי הטעם
אופן ההכנה:
לשטוף את האורז ולהשרות במים בערך 20 דקות.
לגרד את הקישואים בעדינות לא לקלף.
לרוקן את הפנים ולשמור לתחתית הסיר.
לערבב את האורז עם הבשר והתבלינים.
למלא את הקישואים.
את המילוי של הקישואים לפזר בסיר שטוח.
לסדר את הקישואים מעל.
לערבב את המים החמים עם השמן והתבלינים ולצקת על הקישואים.
לבשל על להבה גבוהה עם סיר מכוסה עד שירתח להנמיך ולבשל עוד כ-30 דקות או עד שמוכן.
בהצלחה
*********
מוצר מומלץ❣️
פומפיה איכותית רב-תכליתית.
מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments