קלות ומטריפות חיתוכיות חמאת בוטנים ופיצפוצי שוקולד שנמסות בפה - נועם זיגדון
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית בנונית
קרדיט לליגל מורדו המהממת ❤️
*שכבה 1*
1 כוס דבש
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
200 גרם שוקולד מריר
לשים את כל החומרים בסיר ולחמם על להבה קטנה
עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה
להוריד מהאש
להוסיף לתערובת השוקולד
4 כוסות פצפוצי אורז
לערבב היטב עד שכל הפיצפוצים עטופים בשוקולד
לרפד תבניתבנייר אפייה
לשפוך את התערובת
לשטח ולהדק היטב
*שכבה 2*
1 כוס חמאת בוטנים
1 כוס מטבעות שוקולד לבן
לחמם בסיר על אש נמוכה
עד שמתקבלת תערובת לבנה אחידה וחלקה
שופכים את התערובת הלבנה מורחים בצורה אחידה על תערובת השוקולד
מיישרים באמצעות כף .
ממיסים מעט שוקולד מריר בשקית זילוף עושים חור קטן ומציירים קוים על השיכבה הלבנה לרוחב
עוברים עם קיסם למעלה ואח"כ למטה נוצרים שיבולים מקררים
מוציאים מהמקרר חותכים עם סכין חדה לקוביות קטנות
ומכניסים למנג'טים
באהבה נועם זיגדון ❤️
בהצלחה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comentarios