קלות ומטריפות עוגיות ממולאות בבוטנים הכי נימוחות ובטעם ביתי - תמי מורד
החומרים לבצק:
1 ביצה
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס קורנפלור
חצי כפית אבקת
אפייה
קורט מלח
200 גרם קמח לבן מנופה
המילוי:
150 גרם בוטנים ללא קליפה קלויים בתנור ומצוננים
כף אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
לעבד במעבד מזון עד לקבלת תערובת גרוסה דק
אופן ההכנה:
שמים את כל חומרי הבצק בקערה למעט הקמח את הקמח מוסיפים בהדרגה עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
מרדדים את הבצק קורצים עיגולים, שמים במרכז מהמלית ואת שני הקצבות צובתים כלפי מעלה כך שהעוגיה תיסגר, מהדקים מעט לוקחים מסרק חדש כמובן נועצים על העוגיה כדי לקבל את הצורה שעשיתי.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות אפייה בטורבו כ-20 דקות או עד שהעוגיה משחימה מעט, מצננים לחלוטין ומפזרים אבקת סוכר.
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי בשלושה גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇
.

Коментарі