קניידלך של פסח - במטבח עם דיתווש
יאללה פסח...
קניידלך של בובאלע אסיה
1 חבילת קמח מצה(עדיף מצות ראשון)
כ-5 כוסות מים רותחים
מרק עוף
מלח, פלפל
4 כפות שמן
2 ביצים L
לערבב הכל עם כף עד לאיחוד ולתת לעיסה לנוח כעשרים דקות.
לטגן 2 בצלים גדולים קצוצים עד להזהבה.
להוסיף 4 כפות קמח מצה ולערבב עוד דקה.
לצנן.
ליצור כדורים מעיסת הקניידלך ולמלא בבצל המטוגן המצונן ולסגור.
להרתיח 3/4 גובה מים בסיר רחב.
לתבל במרק עוף ופלפל.
כשהמרק רותח, להכניס בזהירות את הקניידלך.
כשהם צפים מעלה, תנו להם עוד כמה דקות ולאחר מכן הם מוכנים.
מזגו מהמרק והקניידלך לקערית הגשה ושימו מעט מהבצל מעל לקישוט.
בתאבון
דיתוש
Comments