קציצות במטבוחה עם כרובית - השף מיכה כלפה
מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס
מצרכים:
כרובית אחת גדולה
מצרכים לקציצות:
250 גר שוק הודו מפורק(הודו טחון)
250 גר בשר בקר טחון
חופן פטרוליה וכוסברה קצוצים
בצל מגורד
2 שיני שום כתושות
3 כפות פירורי לחם
ביצה
חצי כף מלח
חצי כף פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
חצי כף כמון
חצי כף ראס אל חנות
לערבב הכל יחד ליצור קציצות ולסדר בסיר.
אופן ההכנה:
1. את הכרובית לפרק לפרחים גדולים ולהרתיח במים עם מעט מלח במשך 10 דקות.
2. לסנן את הכרוביות מהמים ולסדר אותם בתבנית וליצוק עלהם מעט שמן זית ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
3. בסיר לחמם רבע כוס שמן לטגן 5 שיני שום חתוכות להוסיף פלפל ירוק חריף חתוך.
4. להוסיף עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות לבשל כ10 דקות עד לריכוך.
5. בכוס לערבב 2 כפות פפריקה
גדושות כף מלח חצי כפית כורכום עם רבע כוס שמן ולשפוך על העגבניות ולערבב.
6. לבשל על להבה נמוכה עד שיצטמצמו הנוזלים מעט.
7. להוסיף את הקציצות והכרוביות ולבשל כ40 דקות בערך.
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments