קציצות בשר ברוטב שכולם אוהבים - גולדי מטעמים
בשר בקר+ הודו טחון באותו היחס/גולדי מטעמים
אפשר רק הודו ואפשר רק בשר בקר, איך שמתאים לכם, בכל מקרה יוצא טעים, מבטיחה
במטחנה חשמלית לטחון:
1 בצל
1 תפוח"א
חבילת פטרוזיליה
ראש לחם רטוב וסחוט.
לשפוך את הנוזלים המיותרים.
להוסיף לקערה את הבשר הטחון.
*
להוסיף לקערת הבשר:
תבלינים: ראס אל חנות, פלפל, מלח, מעט אגוז מוסקט מגורר, חנוט,מעט פפריקה , מעט כורכום, 1/2 כוס שמן.
ללוש בכפות הידיים היטב את הבשר והתבלינים, אם יבש מידי להוסיף בכף היד כ1/2 כוס מים מהברז, לא יותר.
ליצור קציצות בגודל ובצורה הרצויה לכם.
הבישול:
לקחת סיר שטוח,
להכין בצל חתוך לרצועות, לטגן בסיר עם כ-3 כפות שמן.
לחתוך כ-4 תפוח"א בצורת סירות או לרבועים ולטגן עוד קצת.
להוסיף מים עד לגובה 10 ס"מ בערך ולתת למים לרתוח, להוסיף תבלינים-
מלח מעט, פלפל,פפריקה,
כמון- (אם לא אוהבים, לא חייב), כורכום, מרק עוף.
ליצור קציצות ולהניח מעל, לסגור הסיר ולבשל עד שנעשה רוטב סמיך.
להוסיף פטרוזיליה מעל לפני שמסיימים את הבישול.
בתיאבון❤️
*******
Comments