מצרכים:
לקציצות בשר:
לערבב
1 ק"ג בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ דק פיטרוזליה קצוצה 3 כפות פירורי לחם 1 ביצה פלפל שחור כורכום מלח
לרוטב:
1 בצל קצוץ 4 שומר שטוף ופרוס 4 שיני שום פרוס 1/2 שקית אפונה של סנפרוסט 5 עלים של כרפס מיץ מחצי לימון 2 כוסות מים מעט אבקת מרק פלפל שחור כורכום מלח שמן
לטגן את הבצל עם שמן להוסיף את השום הכרפס והשומר עם כוס מים ולבשל על אש בנונית עד לריכוך להוסיף את האפונה והלימון לתבל להוסיף מים עד לגובה הירק להביא לרתיחה ליצור כדורים מתערובת הבשר לזרוק פנימה לתוך הרטוב להעביר ללהבה בנונית ולבשל כ-20 דקות מומלץ להגיש עם אורז לבן או קוסקוס
בהצלחה נועם זיגדון
留言