top of page
Post: Blog2_Post

קציצות בשר רכות ועסיסיות - אילנה טל


קציצות בשר רכות ועסיסיות - אילנה טל

חצי קילו בשר בקר טחון 2 פרוסות לחם שהשרנו במים, לסחוט ולהוסיף לבשר


לתוך מעבד מזון: 1 בצל גדול חופן פטרוזיליה מעט שמיר מעט כוסברה 3 שיני שום כתושות תפוח אדמה קטן לטחון למרקס גס לא טחון מדי להוסיף לבשר


לתבל ב: מלח פלפל שחור בהרט מעט תבלין גריל עוף מעט תבלין שווארמה מעט קינמון!! חובה 1 ביצה 3 כפות שמן

לערבב את הבשר עם הכל,ממש ללוש אותו להניח לפחות לשעה בצד. לחמם שמן

ליצור קציצות,לצפות בקמח(מה שישאיר את הקציצה עסיסית) ולטגן מ-2 הצדדים.

בתאבון

**********

מוצר מומלץ💥💥

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽






Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page