קציצות בשר רכות ועסיסיות - אילנה טל
- אילנה טל - ככה אני אופה את זה
- 22 במאי 2024
- זמן קריאה 1 דקות
קציצות בשר רכות ועסיסיות - אילנה טל
חצי קילו בשר בקר טחון 2 פרוסות לחם שהשרנו במים, לסחוט ולהוסיף לבשר
לתוך מעבד מזון: 1 בצל גדול חופן פטרוזיליה מעט שמיר מעט כוסברה 3 שיני שום כתושות תפוח אדמה קטן לטחון למרקס גס לא טחון מדי להוסיף לבשר
לתבל ב: מלח פלפל שחור בהרט מעט תבלין גריל עוף מעט תבלין שווארמה מעט קינמון!! חובה 1 ביצה 3 כפות שמן
לערבב את הבשר עם הכל,ממש ללוש אותו להניח לפחות לשעה בצד. לחמם שמן
ליצור קציצות,לצפות בקמח(מה שישאיר את הקציצה עסיסית) ולטגן מ-2 הצדדים.
בתאבון
**********
מוצר מומלץ💥💥
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

Comments