קציצות בשר רכות ועסיסיות - במטבח עם דיתוש
קציצות בקר מטוגנות
(עם רכות כזו שלא תפסיקו לאכול)
מצרכים:
1 ק"ג בקר טחון
חצי בצל קטן קצוץ דק דק
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה+ חצי צרור כוסברה קצוצה
2 ביצים
1 כף גדושה מיונז
3-4 כפות גדושות קמח שקדים או פרורי לחם
חופון קטן שומשום
מלח, פלפל
בהרט
בהאר
שום גבישי
טיפונת כמון
כף שמן
לערבב הכל ולשים במקרר לעשרים דקות.
לטגן בסוטאז' כמה קציצות בכל פעם. כשתי דקות ולהפוך.
הולך מצויין בתוך פיתה/לחמניה/בגט עם ממרחים וסלט או עם צ'יפס וסלט וטחינה בצד.
בתאבון ♡
דיתוש
Opmerkingen