קציצות דגים ברוטב - אריאלה גולדמן
500 גרם דג ים לבן קצוץ בסכין
2 פרוסות חלה/או לחם מושרות במים סחוטות ומפוררות
חופן נדיב כוסברה קצוצה
1 בצל לבן קצוץ דק
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
1 ביצה L
5 שיני שום כתושות
לרוטב:
רבע כוס שמן
4 עגבניות גדולות ועסיסיות חתוכות דק
1 כף פפריקה מרוקאית בשמן
1 כפית כמון
צרור כוסברה קצוצה
1 פלפל צ'ילי אדום חריף פרוס דק
1 כף גדושה אריסה מרוקאית
1 כפית שטוחה כורכום
חופן נדיב שיני שום שלמות
2 כוסות מים
הרוטב:
בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים עגבניות, פלפל חריף ושום. מוסיפים אריסה, פפריקה, כורכום, כמון, כוסברה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים חצי שעה.
מערבבים את מרכיבי הקציצות ויוצרים כדורים בגודל בינוני
מסדרים את הקציצות בסיר עם הרוטב בשכבה אחת ומבשלים 20 דקות.
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇🏽
Comments