קציצות דגים ברוטב חריף - מירב מלכה
לקציצות:
משרים את הסלמון בלימון ומלח 20 דקות
(הוספתי גם חצי דג לברק)
שוטפים היטב
וטוחנים יחד עם חצי צרור כוסברה
4 שיני שום
שתי פרוסות לחם רטובות
מעט כמון
אגוז מוסקט
מכניסים הכל למעבד מזון
מעבירים את העיסה לקערה ומפזרים מלח פלפל כמון שמן זית (מעט)
ומעט אבקת מרק
לשים היטב ויוצרים כדורים
לרוטב:
בתחתית הסיר
פח גרגירי חומוס משימורים
פרוסות מלימון 1.
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל חריף לרצועות
1גמבה אדומה לרצועות
4 שיני שום
צרור כוסברה קצוצה
למלא את הסיר במים ולאחר רתיחה להניח את קציצות הדג.
להכין רוטב:
חצי כוס שמן
2 כפות פפריקה
כפית שטוחה כורכום
כף מלח
כפית פלפל שחור
לערבב ולשפוך לתוך הסיר המבעבע.
לסיום לאחר הבישול לפזר שוב צרור כוסברה
בהצלחה
Merav 🍰
**********
Comments