קציצות דגים הכי טעימות
1/2 קילו דג טחון לוקוס או בקלה ונסיכת הנילוס
1 בצל קצוץ
4 שיני שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
1 כוס פירורי לחם
כף שמן זית
צ'לי חריף גרוס
כפית פפריקה אדומה
כפית מלח
פלפל שחור
כורכום
1/4כוס מי סודה
ביצה
לערבב לתערובת אחידה
ליצור קציצות לגלגל בקמח לטגן במחבת עם מעט שמן משני צדדים
*לרוטב:*
ראש שום שלם
3 עגבניות חתוכות
גמבה חתוכה לרצועות
חצי קילו פול ירוק טרי או קפוא
כף גדושה של רסק עגבניות
2-3 פלפלים אדומים יבשים
3 גזרים חתוכים
פטרוזיליה
כוסברה
פפריקה אדומה
פלפל שחור
כורכום
כמון
מלח
שמן
מים
לחמם את השמן להוסיף את הרסק ולהשחים עם מעט מים להוסיף את הירקות לסדר את הקציצות לפזר כוזברה ופיטרוזליה לתבל
לכסות במים עד גובהה הקציצה לבשל על אש נמוכה עד לצימצום נוזלים
בהצלחה נועם זיגדון
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇🏽
Comments