top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

קציצות דגים ברוטב פיקנטי – מירב מלכה


קציצות דגים ברוטב פיקנטי – מירב מלכה


לקציצות: משרים את הסלמון בלימון ומלח 20 דקות (הוספתי גם חצי דג לברק) שוטפים היטב וטוחנים יחד עם חצי צרור כוסברה 4 שיני שום שתי פרוסות לחם רטובות מעט כמון אגוז מוסקט

מכניסים הכל למעבד מזון מעבירים את העיסה לקערה ומפזרים מלח פלפל כמון שמן זית (מעט) ומעט אבקת מרק לשים היטב ויוצרים כדורים


לרוטב: בתחתית הסיר חומוס גרגירים שרויים 2 עגבניות חתוכות לקוביות 1 פלפל חריף לרצועות 1גמבה אדומה לרצועות 2 פרוסות לימון 4 שיני שום


אופן ההכנה: למלא את הסיר במים ולאחר רתיחה להניח את קציצות הדג.

להכין רוטב: חצי כוס שמן 2 כפות פפריקה כף כורכום כף מלח כפית פלפל שחור לערבב ולשפוך לתוך הסיר המבעבע. לסיום לפזר צרור כוסברה


בהצלחה


********

מוצר מומלץ❣️

פומפיה איכותית רב-תכליתית.

מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בפייסבוק 👇🏽


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page