top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

קציצות דגים - עטרה ז׳ורנו

עודכן: 23 בדצמ׳ 2022


קציצות דגים - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* 500 גרם דג נסיכה. 500 גרם דג בקלה. 2 ראשי שום. 3 פלפלים אדומים. 1 פלפל ירוק. 4 יחידות פלפל שאטה. 2 גמבות אדומות. תבלינים: מלח, כמון, כורכום ופפריקה. שמן.


*לאופן ההכנה:* 1. מתחילה בלהשרות את הדגים היטב במלח ובמיץ לימון להוציא את הריח והלכלוך מהדגים לפחות כ-1/2 שעה. 2. יש לטחון את הדגים במגמיקיס או במעבד מזון- אפשרי לקנות כבר טחון. 3. במעבד המזון טוחנת 1 פלפל אדום, 1 פלפל ירוק ו-1 גמבה יחד עם 10 שיני שום וצרור כוסברה עם תבלינים ושמן לתערובת של משחה חלקה. 4. את הרוטב מעבירה לקערת הדגים ומערבבת היטב. 5. בסיר רחב ושטוח מטגנת קלות את יתירת השינוי השום, הגמבות, הפלפלים ומוסיפה תבלינים וכוסברה מטגנת כ-10 דקות. 6. מוסיפה לסיר כ-3 כוסות מים ומכדררת מעיסת הדגים כדורים בגודל הרצוי ומבשלת כ-30 דקות. 7. בזמן הבישול משקה את הדגים מהרוטב על מנת שהקציצות יספגו את כל הטעמים. 8. ליד חלה או לחמניה ביתית יש לכם חוויה מושלמת של טעמים.

תהנו ואשמח שאתם מכינים אל תשלחו לי תמונה שזה מוכן

לעוד מתכונים מנצחים


******

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות וטוחן הבשר והדגים - החשמלי, המקורי! 👇🏽








736 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page