קציצות דגים עם ארטישוק
1/2 קילו דג טחון לוקוס או בקלה ונסיכת הנילוס
1 בצל קצוץ
4 שיני שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
1 כוס פירורי לחם
כף שמן זית
צ'לי חריף גרוס
כפית פפריקה אדומה
כפית מלח
פלפל שחור
כורכום
1/4כוס מי סודה
ביצה
לערבב לתערובת אחידה
ליצור קציצות לגלגל בקמח לטגן במחבת עם מעט שמן משני צדדים
*לרוטב:*
1 בצל קצוץ
1/2 שקית תחתיות ארטישוק חתוכים לרבעים
3-4 שיני שום פרוסות
4 ענפי סלרי קצוצים
מיץ מחצי לימון
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
כורכום
טימין
שמן
מלח
מים
להזהיב את הבצל עם שמן
להוסיף 2- כוסות מים לסדר לתבל ולבשל כ-5 דקות
לסדר את הקציצות להוסיף את הארטישוק לפזר מעל את הסלרי הקצוץ (להוסיף במים במידת הצורך) ולבשל כ-20 דקות
בהצלחה נועם זיגדון
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇🏽
Kommentarer