קציצות חזה עוף רכות ועסיסיות - צביה אורן
קציצות חזה עוף מטוגנות - תמיד טוב שיש במקפיא.
1 ק׳ג בשר עוף
1 בצל לבן חתוך
1 תפוח אדמה מקולף וחתוך לרבעים
1 שם שום
1 נשיקה גדולה של החלה להרטיב מעט ולטחון עם הבשר, הבצל השום והבצל.
לטחון הכל במטחנת בשר
לבלילה מוסיפים
1 גזר מגורד על פומפיה גסה
1 קישואי טחון בפומפייה גסה
1/4 צרור פטרוזליה קצוצה.
לערבב היטב
להוסיף
1 ביצה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
כפית מלח הימלאיה ורוד
כפית אבקת מרק איכותית
1כף שמן זית
לערבב וליצור קציצות
להכין סיר טיגון עם רשת ולטגן עד להשחמה.
טעים במיוחד
**********
Commentaires