top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

קציצות חזה עוף רכות ועסיסיות - השף מיכה כלפה

קציצות חזה עוף רכות ועסיסיות - השף מיכה כלפה


את המתכון קיבלתי מחברתי הבשלנית האלופה ירדנה ג'נאח ישר אלכם.

קציצות חזה עוף


מצרכים:

1/2 ק"ג חזה עוף טחון (שניצל ) צרור פטרוזיליה,

צרור כוסברה,

1 בצל גדול,

2 ביצים,

2 תפוחי אדמה ,

1/2 כוס פירורי לחם,

1 חלבון (את החלמון לשמור בצד )

1/4 כפית כורכום,

1/4כפית בהרט.

אופן ההכנה :


1. להרתיח את התפוחי אדמה והביצים ולרסק לפירה.


2. לקצוץ בסלייסר או במעבד מזון : פטרוזיליה כוסברה ובצל .לערבב הכל יחד.


3. להוסיף את הפירורי לחם והתבלינים .


4. ליצור קציצות בצורת קבב לצפות בחלמון ולטגן במעט שמן.


בהצלחה ❤



*********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽





פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page