קציצות טונה - אריאלה גולדמן
2 קופסאות טונה 160 גר' בשמן/במים מסוננות
2 ביצים L
חצי כוס פירורי לחם
כפית רסק עגבניות
חופן עלי פטרוזיליה טריים, קצוצים דק
מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון
בקערה גדולה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים ביצים ופירורי לחם. מוסיפים רסק עגבניות, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מצננים במקרר חצי שעה, כדי שהטעמים ייספגו וכדי שהקציצות לא יתפרקו בטיגון . מכינים מהתערובת קציצות עגולות ומטגנים במחבת עם שמן וחצי כפית כורכום עד להזהבה משני הצדדים
Comentarios