קציצות כרובית - אריאלה גולדמן
כרובית טריה קטנה ,לבשל במים רותחים עם כפית מלח עד ריכוך .
לצנן ולהפריד את הפרחים.
למעוך במועך פירה ולהוסיף:
2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
בצל חתוך דק מטוגן עד הזהבה
חופן עשבי תיבול שאוהבים קצוצים דק
1 ביצה L
רבע כוס קמח
רבע כוס פירורי לחם לבנים
מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
כפית גדושה אבקת מרק עוף / או אבקת מרק בצל
להכין קציצות עגולות ולפחוס מעט. לטגן בשמן עם חצי כפית כורכום עד הזהבה מ 2 הצדדים גובה שמן כמו לשניצלים
Comments