קציצות כרישה משגעות, עסיסיות ותפוחות - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
מצרכים:
קילו כרישה
2 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
4 כפות קמח מצה
מלח
פלפל
אופן הכנה:
נרתיח את הכרשה ותפוחי האדמה עד ריכוך.
במעבד מזון נקצוץ את הכרשה ונסחט היטב בידיים.
נכניס לקערה את הכרישה הסחוטה נמעך את תפוחי האדמה ונוסיף את שאר המצרכים נאחד לתערובת איעדה ונניח במקרר לשעה.
נמזוג למחבת גדולה ורחבה שמן לטיגון גובה חצי ניצור קציצות ונטגן משני הצדדים.
זהירות מתחסל מהר😋
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments