קציצות מדג סלמון - אמונה בוארון
המצרכים:
1/2 קילו דג סלמון נקי חתוך לקוביות קטנות
1 חבילה בצל ירוק קצוצה
1 צרור כוזברה קצוצה
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוץ
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
14 כפית כמון
1/4 כפית קרי
1 ביצה גדולה
3 כפות פרורי לחם גסים אפשר להוסיף לפי הצורך
1/4 כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה:
לערבב את הדג עם כל המצרכים מלבד השמן לעיסה, להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
להניח בצד ל-10 דקות לספיגת הטעמים.
להכין קציצות ולטגן בשמן חם 2 דקות מכל צד או עד שמשחים.
להניח על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה לקשט כיד הדמיון.
בהצלחה
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments