top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

קציצות עוף רכות ברוטב כתום - במטבמח עם דיתוש


קציצות עוף רכות ברוטב כתום - במטבמח עם דיתוש


קציצות רכות רכות עם כמה מרכיבים שבחיים לא הייתם מנחשים. סקרנים?

תצללו איתי למתכון.


המצרכים:

500-600 גר' עוף טחון

1 ביצה

גזר

קישוא

מעט פתיתי כרובית סנפרוסט או רבע כרובית קטנה

מעט פטרוזיליה

מעט כוסברה

מעט עלי תרד שטופים

בצל קטן

2 שיני שום

2 כפות גדושות פירורי לחם

פפריקה מתוקה

בהרט

מעט קינמון

מלח, פלפל

מעט כמון

מעט שום גבישי

רבע כפית או אפילו פחות סודה לשתיה


לרוטב:

חתיכת דלעת חתוכה לרוביות קטנות

1 בצל בינוני קצוץ לקוביות

3 שיני שום קצוצות

פפריקה מתוקה

מלח, פלפל

מעט קינמון

בהרט

תבלין קייג'ין או מעט כמון


הכנה:

לשים את הפטרוזילה, הכוסברה, הבצל, השום,

הגזר והקישוא(גם כרובית אם טריה) במעבד מזון ולטחון עד לקבלת פירורים גסים.


לערבב 2 דקות עם הבשר, הביצה, פירורי הלחם, סודה לשתיה והתבלינים ולהניח במקרר לרבע שעה לנוח.

לטגן את הבצל במעט שמן זית עד לשקיפות.


להוסיף שום ולאחר דקה את קוביות הדלעת ולערבב דקה.


להוסיף כ-2 כוסות מים (או פחות, תלוי ברמת הסמיכות של הרוטב שאוהבים).

לתבל בתבלינים ולתקן טעם.

להרתיח ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות עד שהדלעת רכה.


לחכות שיצטנן מעט ולטחון עם בלנדר מוט כמחצית מהדלעת המבושלת ולחמם שוב.


להוציא את תערובת הקציצות מהמקרר ולקרוץ קציצות קטנות (כדור פינג פונג) ולהדק מעט.


כשהרוטב חם, להכניס פנימה את הקציצות בזהירות ולערסל את הסיר בעדינות בתנועות מעגליות.

לבשל על אש קטנה כחצי שעה.


***הולך נהדר על מצע של פירה/אורז או קוסקוס.

בתאבון ♡

דיתוש

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽




Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page