קציצות עם אפונה ברוטב אדום - יפה ברקו וקס
בקערה מערבבים
חצי קג' בשר טחון
1 בצל קצוץ
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
כפית מלח
חצי כפית פילפל שחור
מערבבים ויוצרים כדורים ושמים במקרר ל-10 דקות
הרוטב
בסיר שמים
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
מוסיפים
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
מטגנים כ-5 דקות
מסדרים את הקציצות בסיר
מוסיפים כוס מים
מבשלים כ-20 דקות
מוסיפים קופסא אפונה ירוקה שטופה ומסוננת
מנערים מצד לצד
ומבשלים כ-20 דקות
בתאבון
בהצלחה
***********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Commentaires